Dešavanja u Beogradu

Streetfood festival na Savskom keju 7-9. juna

Kuda sa decom - streetfood festival

Ovogodišnji Streetfood festival organizovaće se na Savskom keju u Bloku 70, od 7. do 9. juna. Interesantan program očekuje sve posetioce od 13 do 23 časova.

Festival je namenjen posetiocima svih uzrasta i iz svih beogradskih opština koji žele da uživaju u ovom jedinstvenom konceptu.

Ovaj festival podrazumeva domaću kuhinju izrazličitih krajeva sveta koja se priprema pred korisnicima, dakle, na ulici. Hrana se sprema na specijalnim tezgama, uz publiku – kupce, koji na takav način mogu da vide i zapamte interesantne recepte. Tako pripremljena hrana se jede odmah na ulici.

Streetfood festival je kreiran na uzoru na slične manifestacije u nekim zapadnim zemljama (Engleska, Nemačka, Holandija, Austrija). Uvek ih odlikuje velika posećenost zbog prijemčivog koncepta i jednostavne dostupnosti.

Ako se pitate kuda sa decom za vikend – ovo je definitivno naša preporuka. Izvesno je da će odličan ambijent Savskog keja doprineti dobrom provodu i opuštanju uz muzičku pratnju poznatih DJ-eva. Sigurni smo da će ovaj festival imati odličnu posećenost i da će doprineti ponudi Novog Beograda.

Više o dešavanjima u okviru Streetfood festivala možete pročitati na Instagram stranici streetfoodfestivalbg. Sledeća prilika za uživanje u ukusima iz celog sveta na osoben način je u avgustu ove godine, na Kalemegdanu, koliko vidimo iz najave.

Vidi još: BELEF – Beogradski letnji festival 23. jun – 7. jul 2024.

Možda će ti se svideti i

Kuda sa decom - beogradski dani porodice
Dešavanja u Beogradu

Beogradski dani porodice  maj – jun 2024.

  • мај 4, 2024
Tradicionalni Beogradski dani porodice u organizaciji Grada Beograda odžavaju se od 13. aprila do 15. juna 2024. godine, s tim
Kuda sa decom - Naučni piknik, Šumarski fakultet
Dešavanja u Beogradu

Naučni piknik na Šumarskom fakultetu 17. i 18. maja 2024.

  • мај 4, 2024
Promocija nauke u organizaciji Festivala nauke u Aborteumu Šumarskog fakulteta na Banovom brdu odžaće se 17. i 18. maja 2024.
sr_RSSerbian