Dešavanja u Beogradu Kuda za vikend

Cirkus, jahanje i izrada ćilima

Zahvaljujući aplikaciji KUDA SA DECOM roditelji više ne moraju da provedu sate i sate pretražuju internet, “klikću” na 27 sajtova, iščekuju i čitaju newsletter-e i listaju stranice i stranice društvenih mreža. Sada su im svi događaji za decu dostupni na jednom mestu. Uz svega klik ili dva na ekran telefona mogu da isplaniraju porodično vreme u skladu sa svojim sklonostima, potrebama i budžetom. Sve što treba da urade posle toga je da pročitaju obaveštenja sa relevantnim informacijama dobijenim posredstvom naše aplikacije. I, naravno, da uživaju u vremenu provedenom sa decom.

Događaji koji su navedeni ovde su samo delić onoga šta roditelje očekuje nakon instaliranja aplikacije KUDA SA DECOM.

Jahanje na Oplencu

Sedmi Dečji festival Oplenac biće održan 22. septembra od 11 do 17 časova u šumi iza crkve Svetog Đorđa. Festival organizuje Fondacija “Koreni”, pod pokroviteljstvom Njihovih kraljevskih visočanstava princa Mihaila Karađorđevića i princeze Ljubice Karađorđević, u saradnji sa Zadužbinom kralja Petra Prvog na Oplencu. Festival će okupiti učesnike iz cele Srbije. Mališani će moći uživati u jahanju, streličarstu i drugim raznim grupnim i pojedinačnim sportovima, kreativnim i edukativnim radionicama, folkloru i drugim plesovima. Učiće o prirodi kroz igru i upoznati se sa naukom kroz zabavu. Organizatori su pripremili i savetovalište za roditelje, kutak za najmlađe i decu sa razvojnim poteškoćama, kao i još mnogo toga.

Ulaz i aktivnosti su besplatne. Festival ima dobrotvorni karakter, i prikupljene donacije biće usmerene ka proširenju dečjeg igrališta na Oplencu.

Radionica izrade ćilima

U okviru manifestacije “Dani evropske baštine: Rute, mreže i veze” tokom predstojećeg vikenda mališani će moći da obiđu neke od državnih institucija, poput Narodne skupštine i Narodne banke Srbije. Imaće priliku da upoznaju Beo zoo vrt iz drugog ugla sa vodičem i da posete Astronomsku opservatoriju Zvezdara. Moći će i da prisustvuju radionici izrade ćilima. Za većinu aktivnosti i dešavanja potrebna je prijava. Da biste saznali kako da prijavite vaše klince za ove zanimljive avanture bilo bi dobro da pogledate ceo program manifestacije.

Festival savremenog cirkusa

U okviru regionalnog putujućeg festivala savremenog cirkusa CirkoBalkana, koji će biti održan od 19. do 28. septembera 2024. biće izvedeno 10 predstava. Svaku od ovih predstava odlikuje inovativni pristup scenskom prostoru, kao i transdisciplinarnost koja karakteriše savremeni circus. Posetioce očekuje bogat prateći program u vidu radionica, koncerata, projekcija i brojnih drugih aktivnosti. Festival će biti održan u Luci Beograd.

Kuda sa decom:  Najava Festivala savremenog cirkusa

Kuda još sa decom u Beogradu?

Ako želite da budete u toku sa svim dešavanjima namenjenim beogradskim mališanima svakoga dana, uključujući i vikendom, instalirajte aplikaciju KUDA SA DECOM.

Možda će ti se svideti i

Kuda sa decom - beogradski dani porodice
Dešavanja u Beogradu

Beogradski dani porodice  maj – jun 2024.

  • мај 4, 2024
Tradicionalni Beogradski dani porodice u organizaciji Grada Beograda odžavaju se od 13. aprila do 15. juna 2024. godine, s tim
Kuda sa decom - Avala
Kuda za vikend

Beogradska planina je prava oaza: sve što vas očekuje na Avali

  • мај 4, 2024
Ako razmišljate kuda za vikend najbliža planina Beogradu – Avala je odličan izbor iz mnogo razloga. Na samo pola sata
sr_RSSerbian