Kuda za vikend

Porodično druženje uz đakonije iz celog sveta

Kuda sa decom - Porodični piknik

Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Sigurno je da vam pitanje “Kuda sa decom u Beogradu za vikend?” neće ni pasti na pamet (naročito ako ste već instalirali KSD aplikaciju). Jer, vikend donosi mnoštvo interesantnih porodičnih događaja u kojima ćete uživati svim čulima. Izdvojili samo neke od njih! Za ostale zanimljive događaje, instalirajte aplikaciju KUDA SA DECOM.

Piknik u Bašti

Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po četvrti put održaće se 7. i 8. septembra 2024. u Botaničkoj bašti Jevremovac. Botanička bašta će tokom ova dva dana biti pretvorena u veliku piknik zonu, a sve će biti začinjeno odličnom muzikom. Piknik je sjajna prilika da u jednom od najlepših parkova u Beogradu posetioci uživaju u specijalitetima pripremljenim po receptima poznatih svetskih kuvara poput Džejmija Olivera, Rudolfa van Vina, Gordona Remzija, da isprobaju portugalsku i italijansku hranu, kao i da učestvuju u radionicama kulinarstva.

Kuda sa decom: Deca se igraju na pikniku u Botaničkoj bašti
FOTO: Piknik u Bašti

Piknik u Bašti je pre svega porodični događaj, pa su organizatori pripremili specijalni dečiji kutak sa celodnevnim programom. Naučne aktivacije u organizaciji Festivala nauke, kreativne radionice, đuskanje i igranjac sa animatorima, tombola, kulinarske radionice, šaranja keksića i predstava u izvođenju Teatra Talija očekuju vaše klince tokom 24Kitchen Piknika u Bašti. Ulaz na Piknik u Bašti za decu do 12 godina je slobodan.

Ulični festival na Sava promenadi 

Weekend Bazzar Fest se održava 7. i 8. septembra od 15 do 23 sata na Sava promenadi, na platou iza Geozavoda. Očekuju vas egzotična jela i domaći specijaliteti, štandovi sa umetničkim delima, sjajna muzika i spontani plesovi pod otvorenim nebom. Biće izloženi i veliki formati radova nekih od naših najpoznatijih street artista i muralista.

Kuda sa decom: Deca se igraju na Sava promenadi
FOTO: Weekend Bazzar Fest

Program za decu obuhvata razne animacije, aktivnosti i izazove za male kreativce. Tu je i facepainting koji će pretvoriti vaše klince i klinceze u njihove omiljene junake iz bajki. Ovaj ulični festival biće začinjen i dečijim predstavama “Mašin i Rašin prvi dan škole” (7. septembar u 18 sati) i Uspavana lepotica (8. septembar u 18 časova).

Dečiji bazar kod Silosa

Los Silos burger festival okuplja posetioce svih uzrasta, prijatelje, porodice, gurmane i istinske ljubitelje autentičnih burgera. U okviru ovog festivala 7. i 8. septembra od 15 do 19 sati biće održan Dečiji bazar. Mališani od 6 do 12 godina koji izlažu na Dečijem bazaru pokazaće posetiocima kreativnost i maštovitost prodajući razne stvarčice i proizvode koje su sami napravili.

Organizatori su, osim vrhunskih burgera, pripremili raznovrstan zabavni i edukativni program za decu. Tu je i dečiji kutak sa raznim slatkim i slanim đakonijama, kulinarske radionice i mnogobrojne zanimljive aktivnosti. Manifestacija se održava u nesvakidašnjem ambijentu pored Silosa na Dunavskom keju. Ulaznica košta 300 dinara, radno vreme je od 14 do 24 sata. Dobar provod i još bolja hrana su zagarantovani.

Kuda još sa decom u Beogradu?

Ako želite da budete u toku sa svim dešavanjima namenjenim beogradskim mališanima svakoga dana, uključujući i vikendom, instalirajte aplikaciju KUDA SA DECOM.

Možda će ti se svideti i

Kuda sa decom - Avala
Kuda za vikend

Beogradska planina je prava oaza: sve što vas očekuje na Avali

  • мај 4, 2024
Ako razmišljate kuda za vikend najbliža planina Beogradu – Avala je odličan izbor iz mnogo razloga. Na samo pola sata
Kuda za vikend

Vikend avantura: kuda sa decom u Novom Sadu?

  • мај 4, 2024
Novi Sad je grad iz kog deca ne žele da se vrate kući. Široke i pretežno mirne centralne ulice su
sr_RSSerbian