Dešavanja u Beogradu Kuda za vikend

Kiša meteora na Avali

U noćima od 10. do 12. avgusta 2024. godine bićemo svedoci veličanstvenog nebeskog spektakla – kiše meteora Perseida. Tih noći kod Avalskog tornja sve posetioce očekuje uzbudljiv program – predavanja, hrana i piće, animacije za decu i muzički program.

U sali na ulazu u kompleks Avalski toranj, od 19 do 21 čas, članovi Astronomskog društva “Ruđer Bošković” deliće sa posetiocima svoje znanje o meteorima. Biće organizovane i razne radionice i animacije za najmlađe. Kišu meteora ćete moći do ponoći posmatrati teleskopima i golim okom.

Svakoga dana je organizovan i muzički program. Osim plesa pod zvezdama, u subotu ćete moći uživaćete u zvucima gitare, a u ponedeljak u džezu. Ulaz je besplatan, osim ako ne želite da ovaj nebeski spektakl posmatrate sa Vidikovca toranja. U tom slučaju odrasli će platiti 400 dinara, a deca do 7 godina simboličnih 1 dinar.

Sigurni smo da će ovaj spektakl vaši mališani dugo prepričavati i pamtiti. Tim aplikacije KUDA SA DECOM biće prisutan tokom sve tri noći kiše meteora. Dođite da se družimo pod nebom punim meteora! I ne zaboravite da ponesete prostirku za sedenje ili ležanje.

Inače, zanimljivosti sa ovog spektakularnog događaja deličemo na našim društvenim mrežama, pa ne zaboravite da nas zapratite.

Šta se još dešava u Beogradu?

Ako želite da budete u toku sa svim dešavanjima namenjenim beogradskim mališanima svakoga dana, uključujući i vikendom, instalirajte aplikaciju KUDA SA DECOM.

Možda će ti se svideti i

Kuda sa decom - beogradski dani porodice
Dešavanja u Beogradu

Beogradski dani porodice  maj – jun 2024.

  • мај 4, 2024
Tradicionalni Beogradski dani porodice u organizaciji Grada Beograda odžavaju se od 13. aprila do 15. juna 2024. godine, s tim
Kuda sa decom - Avala
Kuda za vikend

Beogradska planina je prava oaza: sve što vas očekuje na Avali

  • мај 4, 2024
Ako razmišljate kuda za vikend najbliža planina Beogradu – Avala je odličan izbor iz mnogo razloga. Na samo pola sata
sr_RSSerbian