Dešavanja u Beogradu Kuda za vikend

Sportske aktivnosti za decu – Arenino leto na stadionu FK Bežanija

Učešće u sportskim aktivnostima i timskim izazovima podstiče fizičku spremnost dece i pomaže im u razvoju motoričkih veština. Osim što su sportske aktivnosti za decu dobre za poboljšanje koordinacije i kontrole pokreta, mališani kroz interakciju sa vršnjacima uče tehnike komunikacije, strategije socijalne inkluzije i kako da izgrade odnose sa drugima na terenu i van njega. Ovo ih uči vrednim životnim lekcijama o razumevanju različitih perspektiva i prevazilaženju razlika.

Arenino sportsko leto je manifestacija za nizom aktivnosti za decu. Održava se tokom tri predstojeća vikenda na stadionu FK Bežanija u Vojvođanskoj ulici 70 i ulaz je besplatan.

Ragbi, hokej i pena parti

Od petka (26. jula 2024.) do nedelje (28. jula 2024.) od 18.30 do 22 časa u okviru manifestacije Arenino sportsko leto vaše mališane očekuje mnoštvo sportskih aktivnosti za decu. Moći će da treniraju ragbi, steličarstvo, odbojku, atletiku, mačevanje, džudo, hokej na travi i golf. Takođe, moći će da se zabave na poligonu spretnosti, u skakanju u dvorcu na naduvavanje i trambolini. Deca će imati priliku i da uživaju u pena patriju i oslikavanju lica.

Karate, zumba i fudbal u balonu

U okviru Areninog sportskog leta od 2. do 4. avgusta 2024. godine od 18.30 do 22 časa deca će, između ostalog, moći da uče karate, zumbu, badminton, tekvando. Moći će i da se zabave kroz razne igre poput Prenesi vodu i fudbala u balonu. Na radost mališana i ovog vikenda biće oragnizovan pena parti.

Stoni tenis, boćanje i sokolovi

Trećeg i poslednjeg vikenda održavanja manifestacije Arenino sportsko leto od 9. do. 11. avgusta 2024. godine od 18.30 do 22 časa mališani će moći da se isprobaju u stonom tenisu, bočanju, napoligonu spretnosti i različitim drugim sportovima. Zabavni deo manifestacije, između ostalog, uključuje natezanje konopca, pena parti i nastup sokolara.

Sportske aktivnosti za decu. Arenino sportsko leto program

Mala tajna i sportske aktivnosti za decu

Da vam otrkijemo i malu tajnu – tim aplikacije KUDA SA DECOM biće prisutan na stadionu FK Bežanija tokom sva tri vikenda održavanja Areninog sportskog leta. Roditelji će moći da saznaju informacije o našoj aplikaciji. Moći će i da instaliraju aplikaciju uz našu podršku i pomoć. Dođite da se družimo i širimo sportski duh!

Šta se još dešava u Beogradu?

Ako želite da budete u toku sa svim dešavanjima namenjenim beogradskim mališanima svakoga dana, uključujući i vikendom, instalirajte aplikaciju KUDA SA DECOM.

 

Možda će ti se svideti i

Kuda sa decom - beogradski dani porodice
Dešavanja u Beogradu

Beogradski dani porodice  maj – jun 2024.

  • мај 4, 2024
Tradicionalni Beogradski dani porodice u organizaciji Grada Beograda odžavaju se od 13. aprila do 15. juna 2024. godine, s tim
Kuda sa decom - Avala
Kuda za vikend

Beogradska planina je prava oaza: sve što vas očekuje na Avali

  • мај 4, 2024
Ako razmišljate kuda za vikend najbliža planina Beogradu – Avala je odličan izbor iz mnogo razloga. Na samo pola sata
sr_RSSerbian