7-11 Godina

Ideje za dečije rođendane na otvorenom u Beogradu

Kuda sa decom - dečiji rođendani na otvorenom

Deca koja su rođena između maja i oktobra meseca imaju lepu mogućnost da proslave svoj rođendan na otvorenom. Dečiji rođendani na otvorenom su odlična zabava posebno ako je izbor i sportska animacija na rođendanima.  Takvi rođendani se dugo pamte jer su dece na njima dinamičnija i opuštenija nego inače.

Uživanje za sve generacije na Adi Ciganliji

Ada Ciganlija je odlično mesto za proslavu rođendana na otvorenom  jer je većini dece ona jedno od omiljenih mesta u Beogradu. Skoro svi ugostiteljski objekti na Adi imaju opciju iznajmljivanja prostora za rođendane, a to se naročito odnosi na dečije igraonice.

Osim u ugostiteljskim objektima, dečije rođendane je moguće napraviti u sopstvenoj režiji na plaži i zelenim površinama. Tada su od značaja profesionalni animatori koji mogu da zabave decu na kvalitetan način i naprave sjajnu atmosferu.

Košutnjak

Dečiji rođendani na otvorenom su posebno lepi u uređenoj šumi Košutnjaka. Slavljenicima su na raspolaganju drveni stolovi sa suncobranima i klupama za postavljanje keteringa i pića, a mogu se ukrasiti šarenim trakama i balonima. Košutnjak je posebno zgodan za Potragu kao animaciju na rođendanima.

Potraga traje oko sat vremena nakon čega se deca uzbuđena vraćaju sa animatorom na početno mesto, tj. ukrašeni sto. Za ovakve rođendane je potrebno poneti dosta opreme u vidu tanjirića i čaša i escajga za jednokratnu upotrebu, termose sa kafom za druge roditelje, repelent protiv komaraca za spoljašnji prostor, a najbolje i dodatne stolice na rasklapanje. Izvesno je da se takvi rođendani dugo pamte po lepom provodu u šumi.

Zvezdarska šuma

Zvezdarska šuma je odličan izbor kada su u pitanju dečiji rođendani na otvorenom jer poseduje lepo uređene staze, odličnu rasvetu, kante za smeće i dosta velikih stolova sa suncobranima i klupama. U odnosu na Košutnjak, Zvezdarska šuma ima mnogo setova stolova koji su zauzeti veći deo dana jer je gotovo uvek veoma posećena. Kada je lepo vreme, u šumi se za vikend održava paralelno po nekoliko rođendana.

Kuda sa decom - sportska animacija na rođendanima

Jedino što bi još bilo poželjno je sportska animacija na rođendanima. To znači da je angažovanje profesionalnog animatora vrlo poželjno da bi se deca zaista dobro provela.

Igraonice na otvorenom

Velike igraonice na otvorenom nalaze se širom grada i odličan su izbor za proslavu dečijeg rođendana gde ima više desetina gostiju. Posebno su atraktivne one koje se nalaze na Adi Ciganliji, na Savi, u blizini Košutnjaka ili Zvezdarske šume. 

Iako igraonice obično imaju svoje animatore, mogu se angažovati i dodatni animatori koji će decu zabaviti sportskim igrama na otvorenom. To se posebno odnosi na decu koja imaju više od osam godina i koja su već prošla sve ostale vidove animacije po igraonicama. Dečaci od 9 –12 godina će biti prilično pasivni na rođendanu ukoliko animacija nije sportskog karaktera. Zato je savet da se pored igraonice angažuje sportski animator koji zna dovoljno interesantnih igara za decu različitog uzrasta.

Sportska animacija na rođendanima

Već godinama su najtraženiji Activity rođendani na kojima se sportskom animacijom bave profesionalni sportski pedagozi. Oni imaju odličan prilaz deci i razumeju njihove razvojne faze i trenutne fizičke sposobnosti.

Rođendani sa sportskom animacijom se odvijaju u veseloj atmosferi, sa puno smeha i šale. Vole ih deca svih uzrasta jer se osećaju kao da akteri na rođendanu, a ne posmatrači. Roditelji imaju samo reči hvale jer se deca, baš kao i svi prisutni odlično provode.  Sportska animacija na rođendanima je pun pogodak ukoliko želite da napravite dinamičan i vrlo zabavan dečiji rođendan za pamćenje.

Pena party za savršen kraj rođendana

 Sportska animacija na rođendanima u igraonicama na otvorenom može da se završi onako kako deca najviše vole. To je pana party. Deca starija od četiri godine mogu da uživaju u veselom završetku rođendana uz mnoštvo balončića. Pena party je uzbudljiv svoj deci jer im pruža bajkovitu radost igre.

Dečiji rođendani na otvorenom sa završetkom u vidu pena party-ja su zgodniji za decu od 5 do 10 godina. Više informacija o ovoj uzbudljivoj animaciji na rođendanima pogledajte OVDE.

Vidi još: Šest stvari koje su potrebne za organizovanje nezaboravnog dečijeg rođendana.

Možda će ti se svideti i

Radne navike kod školske dece - Kuda sa decom
7-11 Godina

Deset načina da stvorite radne navike kod školskog deteta

  • мај 4, 2024
Radne navike predstavljaju temelj budućih postignuća deteta i treba ih pažljivo graditi od predškolskog uzrasta kroz svakodnevne manje aktivnosti. Kada
Kuda sa decom - odgovornost za neuspeh u školi
7-11 Godina

Ko je odgovoran za neuspeh deteta u školi?

  • мај 4, 2024
Poslednjih godina možemo svedočiti uzajamnom prebacivanju odgovornosti (i krivice) između roditelja i školskog sistema za loš uspeh u školi. Razmatranje
sr_RSSerbian