Dešavanja u Beogradu

BELEF – Beogradski letnji festival 23. jun – 7. jul 2024.

Belef 2024

Beogradski letnji festival je odlična prilika za uživanje u kulturnim programima u organizaciji Skupštine Grada Beograd namenjenim celoj porodici u letnjem periodu. Predstave, koncerti, izložbe i radionice se održavaju na scenama na beogradskim ulicama, trgovima, dvoranama, na Kalemegdanu i na Adi Ciganliji.

Beogradski letnji festival je nastao 1976. godine od kada se rdovno održava uz manje varijacije u imenu.

Programi u okviru BELEF-a za decu i mlade se održavaju u Botaničkoj bašti, a u slučaju kiše se igraju na sceni Teatra Vuk i tradicionalno su besplatni. Beogradski letnji festival u svom programu ima naznačeno da li su sadržaji namenjeni deci, mladima ili isključivo odraslima. Teme su, kao i uvek aktuelne i dotiču većinu ljudi.

Karte su dostupne na biletarnici Teatra Vuk i putem sajta https://bilet.teatarvuk.rs/

Pogledajte i ostale manifestacije u kategoriji dešavanja u Beogradu.

Sve o dešavanjima u Beogradu za porodicu čekaće vas u mobilnoj aplikaciji KUDA SA DECOM koja će biti dostupna već u junu. Radi se o personalizovanim informacijama o dešavanjima za decu u vašoj neposrednoj blizini ili izabranoj lokaciji.

Zahvaljujući korišćenju ovog inovativnog servisa za roditelje neće se desiti da propustite nijedan događaj za decu. Za Belef, baš kao i za mnoge druge događaje, bićete na vreme obavešteni kroz sadržaj aplikacije i notifikacije na vreme.

Uskoro više informacija o sistemu rada aplikacije.

Možda će ti se svideti i

Kuda sa decom - beogradski dani porodice
Dešavanja u Beogradu

Beogradski dani porodice  maj – jun 2024.

  • мај 4, 2024
Tradicionalni Beogradski dani porodice u organizaciji Grada Beograda odžavaju se od 13. aprila do 15. juna 2024. godine, s tim
Kuda sa decom - Naučni piknik, Šumarski fakultet
Dešavanja u Beogradu

Naučni piknik na Šumarskom fakultetu 17. i 18. maja 2024.

  • мај 4, 2024
Promocija nauke u organizaciji Festivala nauke u Aborteumu Šumarskog fakulteta na Banovom brdu odžaće se 17. i 18. maja 2024.
sr_RSSerbian