Dešavanja u Beogradu

Naučni piknik na Šumarskom fakultetu 17. i 18. maja 2024.

Kuda sa decom - Naučni piknik, Šumarski fakultet

Promocija nauke u organizaciji Festivala nauke u Aborteumu Šumarskog fakulteta na Banovom brdu odžaće se 17. i 18. maja 2024. godine.

U izuzetnom ambijentu biće organizivano predstavljanje naučnih priča kroz interaktivne postavke, radionice i igraonice namenjene posetiocima svih uzrasta. Posebno interesovanje vlada za radionice za decu školskog uzrasta i roditelje koji će imati priliku da se upoznaju sa “zelenim temama” kroz igru i svakodnevni život.

Misli zeleno

Slogan ovogodišnjeg festivala nauke je “Misli zeleno” jer se je fokus na temama iz ekologije, biologije i održivom razvoju. Jedna od glavnih tema predavanja, prezentacija i radionica će biti “Uloga šuma u prilagođavanju na klimatske promene”.

Više o Naučnom pikniku i prelepoj botaničkoj bašti koja se prostire na preko 3 hektara Aborteuma Šumarskog fakulteta možete pronaći OVDE.

Možda će ti se svideti i

Kuda sa decom - beogradski dani porodice
Dešavanja u Beogradu

Beogradski dani porodice  maj – jun 2024.

  • мај 4, 2024
Tradicionalni Beogradski dani porodice u organizaciji Grada Beograda odžavaju se od 13. aprila do 15. juna 2024. godine, s tim
Dešavanja u Beogradu

Hajde da se sretnemo: ulica susreta – Jevremova 11. maj 2024.

  • мај 4, 2024
U organizaciji opštine Stari Grad i ove godine se održava veoma lepa manifestacija Ulica susreta – Jevremova, na kojoj će
sr_RSSerbian